PRAVILA O PRIVATNOSTI

Slanjem upita ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da tvrtki WOW Factor  d.o.o.-u dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje klijent ugovara s tvrtkom WOW Factor d.o.o.

WOW Factor d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka klijenata, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/klijentima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnicitvrtke WOW Factor d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Skupljanje i obrada osobnih podataka uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Klijent je suglasan da WOW Factor d.o.o. u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine nakon prihvaćenog posla. Prihvatom se smatra dogovoreni posao uplaćen u cijelosti.

Također, na web stranicama wowfactor.hr u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se sustav Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice i slični podaci, a bilježe se za svakog posjetitelja ove mrežne stranice.